Drodzy forumowicze.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Szwedziu Srebrna Accord 2.0
- SzwedziuZGR
- Auto: IS300 SC
- silnik: 3.0R6 2JZ GE
Re: Szwedziu Srebrna Accord 2.0
będzie srebrna ale moja była pęknięta wiec lepiej taka iż latająca srebrna a felgi od rx8 będą malowane ale jeszcze nie wiem na jaki kolor
na koniec miesiąca przyjdzie dokładka przedniego zderzaka prosto ze stanów i splitter.
na koniec miesiąca przyjdzie dokładka przedniego zderzaka prosto ze stanów i splitter.
- SzwedziuZGR
mnie się podobają a w uk bez chlapaczy to wyjadę z domu i mam cały samochód w błocieTrojan pisze:Chlapacze trzeba usunąć
- Mlody98
- Auto: Accord 98-02
- silnik: 3.0
Jesli chodzi o prog i dokladki to ciekawie mogla by wygladac konfiguracja czarnych dokladek ze srebrna buda kiedys znajomy z HAKP mial wlasnie takie polaczenie w sedanie i wygladalo nieziemsko dlatego napisalem ze chociaz pod rejestracja dal bym w kolor
Honda Accord coupe 3.0 V6 USDM ----> Nismo 350Z premium pack
- przemek
- Auto: Accord 99 CG4
- silnik: F20B5
chlapacze nie pasują kompletnie, ale wiadomo pełnią funkcję użytkową
przydałby się jakiś męski hamulec bo przy tym rozmiarze felg tarcze trochę śmiesznie wyglądają
przydałby się jakiś męski hamulec bo przy tym rozmiarze felg tarcze trochę śmiesznie wyglądają
- SzwedziuZGR
Dokładki są zgniło zielone nie czarne i tu się pojawia pytanie czy malować felgi na biało tak jak kolega z forum czy popłynąć i pomalować w kolor dokładek chyba będę wiedział jak już przednia dokładka dojdzie. Musze jeszcze podłączyć blendę ale nie chcę mi się bawić w kabelki.Mlody98 pisze:Jesli chodzi o prog i dokladki to ciekawie mogla by wygladac konfiguracja czarnych dokladek ze srebrna buda kiedys znajomy z HAKP mial wlasnie takie polaczenie w sedanie i wygladalo nieziemsko dlatego napisalem ze chociaz pod rejestracja dal bym w kolor
Hamulce są od 3.0 jak będzie kasa to będą hamulce na obecną chwilę nie zmieniam bo starczają a jak będzie turbo to i hamulce zmienieprzemek pisze:chlapacze nie pasują kompletnie, ale wiadomo pełnią funkcję użytkową
- Trojan
- Loża szyderców
- Auto: S3
- silnik: 1.8T APY
Malować koła w kolor dokladek? Dobrze zrozumiałem. Niezły pasztet,srebrno zielony by wyszedł.
Białe lub jakiś grafit.
Białe lub jakiś grafit.
- MuzykGrzes
- Moderator
- Auto: Accord Coupe CG4
- silnik: F20B5
A ja zrozumiałem żeby malować dokładki na czarny kolor i zrobić mix czarno srebrny.
- cisek33
- Auto: Accord Coupe
- silnik: J30A1
lepiej nie mieszać za dużo bo to się zawsze źle kończyMuzykGrzes pisze:A ja zrozumiałem żeby malować dokładki na czarny kolor i zrobić mix czarno srebrny.
Ciche auta zabijają dzieci
olej bierze?A co ma kurna dawać?
olej bierze?A co ma kurna dawać?
- SzwedziuZGR