Myślałem, że tym postem wywołam burze :p ale rozeszło się po kościach xDCamel pisze:podpisuje się pod tym, spojler nie pasi u nasMlody98 pisze:Brakuje cj czegos pod radiem... :p no i cos czego nie lubie w tym aucie... ma za****ta sylwetke a ludzie psuja to spojlerem wiem ze jest to moje prywatne i subiektywn odczucie ale bym ten spojler usunal. A kolo jest spoko, poprostu spoko
fela na zdjęciach mało widoczna ale pewnie na żywo robi robotę Ja bym zostawił
Drodzy forumowicze.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
czarna969
- Mlody98
- Auto: Accord 98-02
- silnik: 3.0
Re: czarna969
Honda Accord coupe 3.0 V6 USDM ----> Nismo 350Z premium pack
- MuzykGrzes
- Moderator
- Auto: Accord Coupe CG4
- silnik: F20B5
Może to zależy od tego jaki jest zderzak z tyłu w poliftowym lepiej wygląda bez lotki, ale ja mam przedlift i mi lotka pasuje Każdy ma swoje zdanie i tyle.
- regret
- Administrator
- Auto: Accord CG4
- silnik: 2.2
no właśnie ja cały czas się bije z myślami czy do mnie będzie pasowała OEMowa loteczkaMuzykGrzes pisze:Może to zależy od tego jaki jest zderzak z tyłu w poliftowym lepiej wygląda bez lotki, ale ja mam przedlift i mi lotka pasuje Każdy ma swoje zdanie i tyle.
NPK Team
De opresso liber
De opresso liber
- wysio
- Auto: Accord Coupe 99
- silnik: V6 3l
Mi się bardziej podoba delikatna dokłada. Aż sobie sam założyłem i jest super. Nigdy żadnego spoilera do tej budy.
Ps. Może na tym zdjęciu nie jest najgorzej, ale jeśli drugie zdjęcie obok było by w wersji bez spoilera, auto wyglądało by lepiej
Ps. Może na tym zdjęciu nie jest najgorzej, ale jeśli drugie zdjęcie obok było by w wersji bez spoilera, auto wyglądało by lepiej
Zobaczymy z tym spoilerem póki co zostaje ale wszystko może się zmienic owszem pod radiem brakuje czegoś ale może kiedyś to się zmieni.
-
- Auto: Civic EG6
- silnik: D15Z6+
A wg mnie spojler pasuje do tej budy - mam u siebie w zielonym przedlifcie i nawet znajomi potwierdzają, że auto lepiej wygląda niż bez. Kwestia gustu Co do auta- felgi w inny kolor (biały?) i będzie mega
- addamah
- Auto: Accord coupe 99
- silnik: F22B DOHC
Spoiler- jest git , może inny kolor ja u siebie przemalowałem na czarno.
Fele jaśniejsze i naklejki na obręczach dla podkreślenia
Fele jaśniejsze i naklejki na obręczach dla podkreślenia
Witam przedstawiam kilka zdjęć z ostatnich prac nad autkiem jakie przeprowadziłem na urlopie a nie będę ukrywał że był to najmilej spędzony czas odkąd pamiętam mogłem zająć się tym co lobie czyli grzebaniem przy aucie a szczęścia dopełniła moja ukochana druga polówka która razem ze mną dzielnie pomagała przy konserwowaniu. Sama zakonserwowała nadkola i zrobiła to jak zawodowiec. Zostały pomalowanie felgi fakt że zrobiłem to samemu bo nadal szukam odpowiedniego wzoru i kolorów to tych co mam bo postanowiłem że zostaje BBS-y.
Została oczyszczona i zakonserwowana podłoga i założone chlapacze.
Wymieniony został olej wraz z filtrem oleju i powietrza oraz lewa linka hamulca ręcznego w garażu już czekają świece, przewody zapłonowe i linka ręcznego lewa i płyn chłodnicy w związku z przyszłymi pracami mam pytanie czy płyn chłodniczy spuszcza się tylko z chłodnicy czy z silnika tez jak tak to gdzie znaleźć ten spust oraz czy można jakoś wyregulować jak ręczny równo nie łapie na oba koła.
Została oczyszczona i zakonserwowana podłoga i założone chlapacze.
Wymieniony został olej wraz z filtrem oleju i powietrza oraz lewa linka hamulca ręcznego w garażu już czekają świece, przewody zapłonowe i linka ręcznego lewa i płyn chłodnicy w związku z przyszłymi pracami mam pytanie czy płyn chłodniczy spuszcza się tylko z chłodnicy czy z silnika tez jak tak to gdzie znaleźć ten spust oraz czy można jakoś wyregulować jak ręczny równo nie łapie na oba koła.
- Mlody98
- Auto: Accord 98-02
- silnik: 3.0
Kolor felg stanowcze nie kombinuj co innego bo te wygladaja troche... cyrkowo?
Honda Accord coupe 3.0 V6 USDM ----> Nismo 350Z premium pack
Spoko dlatego narazie sam robie jak wybiorę idealne zestawienie to oddam w profesjonalne ręce.Mlody98 pisze:Kolor felg stanowcze nie kombinuj co innego bo te wygladaja troche... cyrkowo?