A masz te instrukcje możesz zrobić fotkę albo skany? I tak po za tym wymieniłes manualna na elektryczne sterowanie?Guras pisze:Na pewno?jacobsen pisze:Nie założysz. USDM nie ma elektrycznej regulacji poziomowania świateł.Barthezz90 pisze:Panowie a czy do lamp usdm te z ebay można założyć poziomowanie Góra-dół że starych lamp bo ja w tym miejscu mam regulacje ręczną tzn srubokretem
Ewentualnie możesz przerobić. Sam się zastanawiałem nad tą opcją ale doszedłem to wniosku że jest za duże ryzyko że coś pójdzie nie tak i lampy pójdą na śmietnik, dałem se siana.
Jak zamawiałem DEPO to też miały manualną regulację, którą według instrukcji się wykręca i wkręca w jego miejsce elektryczną regulację
Wszystko PnP
Drodzy forumowicze.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Lampy USDM
- Barthezz90
- Auto: Accord 98-02
- silnik: 3.0i
Re: Lampy USDM
Nie mam tej instrukcji kto to trzyma
Wyminiałem bo miałem uszkodzoną
Odkręcasz manual śrubokrętem a później wkręcasz ręcznie automat
Trzeba tylko wyczuć jego dokręcanie żeby równo świeciły
Wyminiałem bo miałem uszkodzoną
Odkręcasz manual śrubokrętem a później wkręcasz ręcznie automat
Trzeba tylko wyczuć jego dokręcanie żeby równo świeciły
Potwierdzam ze jest mozliwość montażu silniczkow elektrycznej regulacji:)
-
- Auto: Accord CG2
- silnik: 3.0 V6 J30A1
- Kontakt:
odgrzewam kotleta - chciałbym sobie sprawić tylne lampy usdm do coupety. Pytanie - czy potrzebuję tylko "trójkąty", czy blenda też? W sensie - czy blenda europejska zgra się z trójkątami z US?