Drodzy forumowicze.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.

Niebieskie CG2 - Hubert

Pokaż nam swojego USDM Accorda 6gen!
Awatar użytkownika
loot
Auto: CG2
silnik: 3.0 V6

Re: Niebieskie CG2 - Hubert

Post autor: loot »

Czesc Hubert, pozdrawiam i przede wszystkim bardzo się cieszę, że auto trafiło do pasjonata takiego jak Ty, gdzie odzyskuje swój dawny blask. Wygląda teraz pięknie, aż się łezka w oku kręci. Ja niestety nie miałem już czasu ani szczerze mówiąc serca jej ogarniać, z tej klapy tylnej nawet nie zdawałem sobie sprawy.

Wrzuć proszę jeszcze kilka zdjęć z różnych stron, moja żona jak zobaczyła Accorda krzyknęła "Wooooow!"

Co do tej pokrywy o której pisałeś to niestety nie znalazłem jej, jeśli wpdanie mi w ręce na pewno Ci wyśle.

P.S. Nie powinieneś auta przerejestrować?
Accord Coupe CG2 3.0 V6
Hubert
Auto: Accord coupe 98-02
silnik: 3.0

Post autor: Hubert »

loot pisze:Czesc Hubert, pozdrawiam i przede wszystkim bardzo się cieszę, że auto trafiło do pasjonata takiego jak Ty, gdzie odzyskuje swój dawny blask. Wygląda teraz pięknie, aż się łezka w oku kręci. Ja niestety nie miałem już czasu ani szczerze mówiąc serca jej ogarniać, z tej klapy tylnej nawet nie zdawałem sobie sprawy.

Wrzuć proszę jeszcze kilka zdjęć z różnych stron, moja żona jak zobaczyła Accorda krzyknęła "Wooooow!"

Co do tej pokrywy o której pisałeś to niestety nie znalazłem jej, jeśli wpdanie mi w ręce na pewno Ci wyśle.

P.S. Nie powinieneś auta przerejestrować?
Cześć, Zdjęcia będą jak oczywiście jak zakończę prace - aktualnie felgi poszły do renowacji i kilka tematów jest do ogarnięcia :-) Wymyje się, wypoleruje i zrobię sesję heh
Awatar użytkownika
loot
Auto: CG2
silnik: 3.0 V6

Post autor: loot »

Jak tam sytuacja?
Accord Coupe CG2 3.0 V6
ODPOWIEDZ