dlaczego ?kbl100 pisze:z taką naklejką długo by się nie nacieszył tym samochodem
Drodzy forumowicze.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Naklejki usaccord.pl
- Prywo
- Loża szyderców
- Auto: O3FL
- silnik: 1.4
Re: Chcemy lepy, kubki, koszulki?
- kbl100
- Auto: Accord cg4
- silnik: h22a
w moim regionie bmw nie lubi sie z hondą po swapie to juz w ogole
- stars
- Administrator
- Auto: Accord 98-02
- silnik: J30A1
Witam Panie i Panowie. Mogę załatwić koszulki z nadrukami, mam tutaj dobrego dostawcę, który do mnie do firmy robił i polóweczki i softshelle. Drukować można jako flex (taka ala guma) albo flock (włochate) albo haft.
Koszty zależą od ilości i rozmiarów nadruku, ceny około 50pln/szt za białe polo bardzo wysokiej jakości. Koszt softshella około 80pln/sztukę. Doliczyć pewnie będzie trzeba koszty rozesłania. Mogę zając się zamówieniem, zbieraniem funduszy, realizacją i rozsyłką.
Projekt może być skromny ale elegancji tj logo kolorowe forum na piersi, na każdym z rękawków po bokach adres usaccord.pl. Proponuje metodę flex - lepiej odwzorowuje barwy.
Czekam na uwagi i sugestie
Koszty zależą od ilości i rozmiarów nadruku, ceny około 50pln/szt za białe polo bardzo wysokiej jakości. Koszt softshella około 80pln/sztukę. Doliczyć pewnie będzie trzeba koszty rozesłania. Mogę zając się zamówieniem, zbieraniem funduszy, realizacją i rozsyłką.
Projekt może być skromny ale elegancji tj logo kolorowe forum na piersi, na każdym z rękawków po bokach adres usaccord.pl. Proponuje metodę flex - lepiej odwzorowuje barwy.
Czekam na uwagi i sugestie
- krisss111
- Auto: CG4 2001r
- silnik: f20B7
- Kontakt:
a ja bym chciał jakieś projekty w końcu zobaczyć. jak by to wyglądało. chętny oczywiście też jestem, zarówno na softshell, jak i ewentualnie t-shirty.
nieduże naprawy / wymiana hebli, zawieszenie itp
ooo Stars brakowało nam tu admina a przynajmniej moderatora. Bo gdzieniegdzie zrobił nam się mały śmietnik
HR
- tomiek
- Auto: CG3
- silnik: H22A
Fajnie.
Jakby coś to też mam dobre namiary na swojego podwykonawcę. Mogę załatwić tshirty z fleksem lub flockiem. Potwierdzam, ze flex jest fajniejszą techniką. Jest to folia wycinana na ploterze i wgrzewana na prasie w tkaninę. Jest dużo kolorów folii do wyboru.
Jakby coś to też mam dobre namiary na swojego podwykonawcę. Mogę załatwić tshirty z fleksem lub flockiem. Potwierdzam, ze flex jest fajniejszą techniką. Jest to folia wycinana na ploterze i wgrzewana na prasie w tkaninę. Jest dużo kolorów folii do wyboru.
CG3 H22A by tomiek --> http://www.usaccord.pl/viewtopic.php?f=9&t=577
- kbl100
- Auto: Accord cg4
- silnik: h22a
troszeczkefigo pisze:ooo Stars brakowało nam tu admina a przynajmniej moderatora. Bo gdzieniegdzie zrobił nam się mały śmietnik
- audiotone
- Auto: CG4
- silnik: F20B5
o Stars witaj serdecznie
Fakt brakowało nam Ciebie.
Fakt brakowało nam Ciebie.
- krisss111
- Auto: CG4 2001r
- silnik: f20B7
- Kontakt:
no ok. i co? będą jakieś projekty?
nieduże naprawy / wymiana hebli, zawieszenie itp
- Edi
- Moderator
- Auto: Accord 98-02
- silnik: 2.0
tomiek....tomiek pisze:Spoko. Wrócę z urlopu i siadę do projektowania.
Już po urlopie
Czekam niecierpliwie na projekty