Drodzy forumowicze.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Witajcie
Witajcie
Witajcie
Jestem Piotr, w zeszłą niedzielę kupiłem Accorda 3.0 V6 z 2002 roku. Dotychczas jeździłem Suzuki Swiftem GTi i Citroenem VTS. Co do Swiftów są moją pasją i równolegle z Hondą będą udoskonalane
Co do forum widzę, że macie fajną atmosferę aczkolwiek mam 2 problemy. Po pierwsze nie mogę wysyłać prywatnych wiadomości, a po drugie nie wiem czym się różni CG2 od CG4 (silnik)?
Pozdrawiam serdecznie
SirBufor
Jestem Piotr, w zeszłą niedzielę kupiłem Accorda 3.0 V6 z 2002 roku. Dotychczas jeździłem Suzuki Swiftem GTi i Citroenem VTS. Co do Swiftów są moją pasją i równolegle z Hondą będą udoskonalane
Co do forum widzę, że macie fajną atmosferę aczkolwiek mam 2 problemy. Po pierwsze nie mogę wysyłać prywatnych wiadomości, a po drugie nie wiem czym się różni CG2 od CG4 (silnik)?
Pozdrawiam serdecznie
SirBufor
- Krzysiek15255
- Auto: Accord CG4 1998
- silnik: F20B7
Re: Witajcie
Siema Cg4 2.0 a Cg2 3.0 Cg3 2.3
- Szaaryy
- Auto: CG4 1999
- silnik: F20B5
Dokladnie, wersje silnika. Witamy
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Honda Accord CG4 '99 Anglik -> Honda Accord CG4 '99
- Edi
- Moderator
- Auto: Accord 98-02
- silnik: 2.0
Witaj
P.S.
Jeśli tak, to musisz się uzbroić w cierpliwość - oznaczenie będzie zmienione na : "wysłane" , dopiero wtedy, kiedy odbiorca odczyta Twoją wiadomość.
P.S.
Czy ta niemożność wysyłania prywatnych wiadomości polega na tym, że figurują jako : "do wysłania"SirBufor pisze: nie mogę wysyłać prywatnych wiadomości
Jeśli tak, to musisz się uzbroić w cierpliwość - oznaczenie będzie zmienione na : "wysłane" , dopiero wtedy, kiedy odbiorca odczyta Twoją wiadomość.
- Krzysiek15255
- Auto: Accord CG4 1998
- silnik: F20B7
Co do swifta to pewnie kojarzysz miętowego co na jdmday bywa w Tczewie?
-
- Auto: Accord 99
- silnik: 3.0
Cześć.
Wiadomości już działają Brak przyzwyczajenia do Waszego php
Co do Swifta z Tczewa jasne, że kojarzę, mam nawet tylny zderzak i dokładkę od niego + kilka gratów. Artur go rozebrał na części.
Co do Swifta z Tczewa jasne, że kojarzę, mam nawet tylny zderzak i dokładkę od niego + kilka gratów. Artur go rozebrał na części.
- KOko
- Auto: Accord 98-02
- silnik: 2.0
siemka
- MuzykGrzes
- Moderator
- Auto: Accord Coupe CG4
- silnik: F20B5