Drodzy forumowicze.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Chcemy lepy, kubki, koszulki?
- stars
- Administrator
- Auto: Accord 98-02
- silnik: J30A1
Chcemy lepy, kubki, koszulki?
Zbliża się zima, więcej czasu na siedzenie przy kompie, mniej na siedzenie przy samochodzie (brr zimno). Szczęśliwcy z dużym ogrzewanym garażem proszę nie zabierać głosu . Niedługo podpicujemy trochę forum, co powiecie na lepki na samochody. Były by małe, nieinwazyjne, mogę zrobić 2 wersje - jedna kolorowa, druga półtransparentna (na szybkę).
Mogę też zorganizować coś ala wizytóweczki - można by było zostawiać za szybą usaccorda spotkanego gdzieś na ulicy, by kierownik nas odwiedził w wirtualnu, a później może w realu. Jest nas mało trzeba się trzymać razem
Jak ktoś chętny pisać, coś się zorganizuje.
Mogę też zorganizować coś ala wizytóweczki - można by było zostawiać za szybą usaccorda spotkanego gdzieś na ulicy, by kierownik nas odwiedził w wirtualnu, a później może w realu. Jest nas mało trzeba się trzymać razem
Jak ktoś chętny pisać, coś się zorganizuje.
- logicsys
- Auto: Accord 99 cg2
- silnik: v6
Re: Chcemy lepy, kubki, koszulki?
Wlepke na szybke jak najbardziej. Zeby byla nie duza ale widoczna. Nie wiem moze biala?? A teraz zasadnicze pytanie Jakies logo by sie zdalo no chyba ze jest a ja go jeszcze nie widzialem A co do wizytowek to mozna by zrobic w Wordzie i zamiescic na forum kto chce to by sobie wydrukowal,
- misio40
- Auto: Accord 2002 r.
- silnik: V6 3.0 vtec
Podpisuję się pod pomysłem kolegi logicsys.
Może trzeba też doliczyć do kosztu zakupu tych naklejek przez chętnego klubowicza jakąś sumkę na utrzymanie strony ?
Może trzeba też doliczyć do kosztu zakupu tych naklejek przez chętnego klubowicza jakąś sumkę na utrzymanie strony ?
raz honda - zawsze honda
- stars
- Administrator
przygotuje projekt, zrobimy glosowanko, zobaczymy jak z kosztami, strona narazie utrzyma sie sama, pro publico bono
- audiotone
- Auto: CG4
- silnik: F20B5
powiem że było by fajnie z takimi nalepkami... coś takiego prostego ale z klasą
tak pozatym ja chyba sobie zrobie na dole tablicy jakiś napisik tak myślałem...
tak pozatym ja chyba sobie zrobie na dole tablicy jakiś napisik tak myślałem...
- stars
- Administrator
W weekend siądę i przygotuje grafiki, udostępnię, będziemy myśleć!
- MacB
- Auto: Accord coupe 2000
- silnik: F20B7
Dołączam do grona zainteresowanych.
- audiotone
- Auto: CG4
- silnik: F20B5
jak tam STARS czy coś myślałeś już nad tymi nalepkami ....
- stars
- Administrator
Działamy, działamy, z powodu braku czasu zapuściłem temat ale już go ogarniam ponownie. Logo właśnie leci na vectory, lepki będą jak będzie .cdr. W produkcji mamy wizytówki... bee informował na bieżąco. Materiały udostępnię do dalszego wykorzystania.
- Prywo
- Loża szyderców
- Auto: O3FL
- silnik: 1.4
jak wykonasz już lepy bądź będą znane konkrety, to może prześlesz Miśkowi do Wawy troszkę tego i on to na miejscu rozdiluje