Drodzy forumowicze.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Biała
- ViolaiGreg
- Auto: Accord VI 1999
- silnik: 3.0
Re: Biała
No nareszcie! Pozdrowienia:)
- SzwedziuZGR
- Auto: IS300 SC
- silnik: 3.0R6 2JZ GE
Czarna perła na dachu
SzwedziuZGR pisze:Tak tylko taka zabawa kosztuje z dobre 7k jeśli chcesz dobrze mieć pomalowanekula001 pisze:Jak kupiłem srebrną prelude i po prostu ją polakierowałem w białą perłę. Z acc też chciałem tak zrobić ale jak się dowiedziałem że latają juz w PL białe to mnie to nie bawi. Na razie plan na inny kolor.
A myślałem że w Warszawie się cenią
W 2009r. przemalowanie ze srebrnej na białą perłę kosztowało mnie coś ok 3600-4000zł (juz nie pamiętam dokładnie) bez ściany grodziowej.
Jeździłem tym autem 5 lat i nigdy nie zobaczyłem rudej stąd wniosek że została dobrze przygotowana pod lakierowanie.
- SzwedziuZGR
- Auto: IS300 SC
- silnik: 3.0R6 2JZ GE
ja tu mówię o pełnym malowaniu ze ścianą.
- MuzykGrzes
- Moderator
- Auto: Accord Coupe CG4
- silnik: F20B5