Drodzy forumowicze.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Pozycja fotela po złożeniu
Pozycja fotela po złożeniu
Witam,
Zastanawiałem się czy można ustalić inną pozycję fotela pasażera po jego złożeniu(przy wsiadaniu na tylną kanapę)?
Fotel mógłby powracać do pozycji trochę bardziej oddalonej od deski rozdzielczej i oparcie chciałbym aby delikatnie "leżało".
Pozdrawiam
Zastanawiałem się czy można ustalić inną pozycję fotela pasażera po jego złożeniu(przy wsiadaniu na tylną kanapę)?
Fotel mógłby powracać do pozycji trochę bardziej oddalonej od deski rozdzielczej i oparcie chciałbym aby delikatnie "leżało".
Pozdrawiam
- fotografiks
- Auto: Accord Coupe 99 CG3
- silnik: 2.3
Re: Pozycja fotela po złożeniu
Czyli wszystkie są takie wybiedzone;) hehe
A cały czas myślałem, że tylko w LX`ach montowali tracki do foteli "bez pamięci pozycji".
A cały czas myślałem, że tylko w LX`ach montowali tracki do foteli "bez pamięci pozycji".
Wysłano z Elektrim RWT CB-740
The perfect curves: 90-60-90:
90 km/h, 60 pulse, 90° drift angle
A może da się tu zastosować jakąś przeróbkę? Mi np. wystarczyłoby oddalenie fotela od deski. Może kwestia jakiejś regulacji?
Wczoraj kombinowałem z tym fotelem zastanawiając sie jak to wogóle działa ;P
Niestety z miernym skutkiem.
Fotel powracając do stanu po złożeniu jest niestety za blisko przez co wsiadając na miejsce pasażera zawadza się o bok.
Niestety z miernym skutkiem.
Fotel powracając do stanu po złożeniu jest niestety za blisko przez co wsiadając na miejsce pasażera zawadza się o bok.
- fotografiks
- Auto: Accord Coupe 99 CG3
- silnik: 2.3
Przede wszystkim meczące są kolana w zębach, które ma pasażer po zajęciu miejsca na fotelu pilota:)
Tak myślę i myślę i coś kojarzę, że chyba siedzisko kierowcy nie podjeżdża do przodu podczas operacji pakowania się na tył ... ??
Albo nieświadomie używam tylko tej wajchy, która zwalnia jedynie oparcie - bo sa tam dwie i teraz nie kojarzę, za którą ciągnę bo fotel kierowcy kładę naprawdę od święta;)
Tak myślę i myślę i coś kojarzę, że chyba siedzisko kierowcy nie podjeżdża do przodu podczas operacji pakowania się na tył ... ??
Albo nieświadomie używam tylko tej wajchy, która zwalnia jedynie oparcie - bo sa tam dwie i teraz nie kojarzę, za którą ciągnę bo fotel kierowcy kładę naprawdę od święta;)
Wysłano z Elektrim RWT CB-740
- Trojan
- Loża szyderców
- Auto: S3
- silnik: 1.8T APY
W EU jest elektryka w każdym modelu po stronie kierowcy i ręcznie można tylko oparcie położyć ,przesuwać fotel trzeba guziolem.
W qp po stronie kierowcy tylko oparcie się kładzie i wraca do poprzedniego położenia, w sumie i dobrze bo nie chciałoby mi się za każdym razem fotela swojego ustawiać. A fotel pasażera to już manualnie i faktycznie nawkurzać się można jak ktoś z tyłu siada, ale to okazjonalnie używam.
-F23A1 CG3
-J30A1 CG2 --> http://www.usaccord.pl/viewtopic.php?f=9&t=2253" onclick="window.open(this.href);return false;
-N22A1 CN1
-J30A1 CG2 --> http://www.usaccord.pl/viewtopic.php?f=9&t=2253" onclick="window.open(this.href);return false;
-N22A1 CN1
- QuicksilveR
- Administrator
- Auto: Honda Accord Coupe
- silnik: 3.0 V6
Panowie, zrobić swap foteli z Acury Cl-S i po sprawie. Przy okazji będzie trochę lepsze podparcie boków.
http://www.6thgenaccord.com/forums/show ... ?p=1053774" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.6thgenaccord.com/forums/show ... ?p=1053774" onclick="window.open(this.href);return false;
Honda Accord Coupe 2.0 (CG4) 1998 [rozbita, sprzedana]
Honda Accord Coupe 3.0 V6 (CG2) 2001 [sprzedana]
Honda Accord Coupe 3.0 V6 (CG2) 1999 [była, ale się spaliła/sprzedana]
Honda Accord Coupe 3.0 V6 (CG2) 2001
Honda Accord Coupe 3.0 V6 (CG2) 2001 [sprzedana]
Honda Accord Coupe 3.0 V6 (CG2) 1999 [była, ale się spaliła/sprzedana]
Honda Accord Coupe 3.0 V6 (CG2) 2001
Tylko skąd takie stołki dopaść ;P
A przy okazji musiał bym wywalić połowę wypłaty na taką przyjemność. Choć wypłata to pojęcie względne
A przy okazji musiał bym wywalić połowę wypłaty na taką przyjemność. Choć wypłata to pojęcie względne