Drodzy forumowicze.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
6th by Vidmo
- MuzykGrzes
- Moderator
- Auto: Accord Coupe CG4
- silnik: F20B5
Re: 6th by Vidmo
Fajny zestaw zdaj relację jak dźwięk się zmieni jak pasuje i co to dało.
- VIDMO
- Auto: Accord 2000
- silnik: 2000
co za dzionek, sloneczko swieci ptaszki swierkaja ;D dobra do rzeczy, taki DOLOT byl zrobiony przez koleszke od ktorego kupilem Hanke nigdy nie robcie tego ze Swoja hanka !!!!!!!!!
jakies kolanko od kibla
Kosmo dzieki za pomoc
dzwiek jest swietny no i żwawsza, pozdrawiam
jakies kolanko od kibla
Kosmo dzieki za pomoc
dzwiek jest swietny no i żwawsza, pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 13 gru 2014 17:54 przez VIDMO, łącznie zmieniany 1 raz.
Będzie głośno
Powiem ci że ciekawy patent
Powiem ci że ciekawy patent
- SzwedziuZGR
- Auto: IS300 SC
- silnik: 3.0R6 2JZ GE
to co angol zrobił to typowa pseudo tuning każde saxo clio civic corsa i inne śmieci pokroju tych wspaniałych samochodów z silnikami 1.1 1.0
- VIDMO
dokladnieSzwedziuZGR pisze:to co angol zrobił to typowa pseudo tuning każde saxo clio civic corsa i inne śmieci pokroju tych wspaniałych samochodów z silnikami 1.1 1.0
- SzwedziuZGR
zapomniałem dodać że ta rura od odkurzacza co angole pakują kosztuje 10 funtów = 50 zloty ze stożkiemVIDMO pisze:dokladnieSzwedziuZGR pisze:to co angol zrobił to typowa pseudo tuning każde saxo clio civic corsa i inne śmieci pokroju tych wspaniałych samochodów z silnikami 1.1 1.0
Moje układ wygląda tak z filtrem Apexi
Ostatnio zmieniony 13 gru 2014 21:10 przez SzwedziuZGR, łącznie zmieniany 2 razy.
- MuzykGrzes
- Moderator
- Auto: Accord Coupe CG4
- silnik: F20B5
Z tym że Szwedziu możesz spokojnie wjechać w każdą kałużę co już w przypadku Vidmo może się skończyć jak w moim Cifku zassaniem wody do cylindrów. Drugi minus tego rozwiązania to brak mocowania samego stożka, co spowodowało u mnie to że stożek się od drgań rozpadł na pierwsze części a utrzymywał go jedynie Hydrashield.
- SzwedziuZGR
MuzykGrzes pisze:Z tym że Szwedziu możesz spokojnie wjechać w każdą kałużę co już w przypadku Vidmo może się skończyć jak w moim Cifku zassaniem wody do cylindrów. Drugi minus tego rozwiązania to brak mocowania samego stożka, co spowodowało u mnie to że stożek się od drgań rozpadł na pierwsze części a utrzymywał go jedynie Hydrashield.
No ja u siebie mam mocowanie i jeszcze opiera się o ściankę więc nawet nie drgnie
- VIDMO
Wszystko jest przymocowany, nawet nie pierdnie, tylko bardziej boje sie tych kałuż, ta druga czasc mogla by byc krótsza:(