Drodzy forumowicze.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Nowa zabaweczka
- SzwedziuZGR
- Auto: IS300 SC
- silnik: 3.0R6 2JZ GE
Nowa zabaweczka
Niestety nadszedł czas gdzie będę musiał sprzedać swoją Hondę a w jej miejsce postawić inny ciekawy samochód wybór padł na Audi A4 Cabrio 2004 3.0 V6 220HP.
Na obecną chwilę są plany ale pierw muszę doprowadzić accord do b dobrego stanu i po sprzedaży zacznę modzić Audicę.
Na obecną chwilę są plany ale pierw muszę doprowadzić accord do b dobrego stanu i po sprzedaży zacznę modzić Audicę.
- Prywo
- Loża szyderców
- Auto: O3FL
- silnik: 1.4
Re: Nowa zabaweczka
fajna, szkoda że to Chińska podróba bo kierownicę ma nie z tej strony
- krisss111
- Auto: CG4 2001r
- silnik: f20B7
- Kontakt:
zepsute auto kupił ..... masssakra.
nieduże naprawy / wymiana hebli, zawieszenie itp
- Prywo
- Loża szyderców
- Auto: O3FL
- silnik: 1.4
krisss111 pisze:zepsute auto kupił ..... masssakra.
kupował oglądając w lusterku
- SzwedziuZGR
tak tak niestety tylko takie tu są dostępne nie zepsutego muszę się pozbyć bo mi Policja z dupy szczeka już:/
- MuzykGrzes
- Moderator
- Auto: Accord Coupe CG4
- silnik: F20B5
Mnie tam zawsze powtarzali - Jedno auto jeden znak ,tylko HONDA jest na tak. A poza tym "Auta dzieli się na Japońskie i wyroby samochodopodobne"
- SzwedziuZGR
tylko szkoda że Hondy nie robią jakiś V6 w nowych autach myślałem o ATSie ale 2.4 190 koni to mało trafiło się Audi i kupiłem
- regret
- Administrator
- Auto: Accord CG4
- silnik: 2.2
a to ?SzwedziuZGR pisze:tylko szkoda że Hondy nie robią jakiś V6 w nowych autach myślałem o ATSie ale 2.4 190 koni to mało trafiło się Audi i kupiłem
http://www.caranddriver.com/reviews/201 ... est-review" onclick="window.open(this.href);return false;
NPK Team
De opresso liber
De opresso liber
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak jeździ tak to jest dobrze
A na poważnie to AT czy MT? Bo jakoś z tą pierwszą skrzynią i z napędem quattro szału to nie robi.
Do tego fajny silnik, ale na cewki oraz rozrząd i liczne wycieki jak to w V6 w audi trzeba uważać.
Jest to tak naprawdę poprawione 2.8 v6 30v, w tym że w 3.0 główną zmianą jest blok na aluminiowy i kilka udziwnień jak zmienne fazy rozrządu,zmienne fazy kolektora itd.
Jak byś miał jakieś pytania co do czterech kółek na grillu to pisz śmiało.
Jak jeździ tak to jest dobrze
A na poważnie to AT czy MT? Bo jakoś z tą pierwszą skrzynią i z napędem quattro szału to nie robi.
Do tego fajny silnik, ale na cewki oraz rozrząd i liczne wycieki jak to w V6 w audi trzeba uważać.
Jest to tak naprawdę poprawione 2.8 v6 30v, w tym że w 3.0 główną zmianą jest blok na aluminiowy i kilka udziwnień jak zmienne fazy rozrządu,zmienne fazy kolektora itd.
Jak byś miał jakieś pytania co do czterech kółek na grillu to pisz śmiało.
-F23A1 CG3
-J30A1 CG2 --> http://www.usaccord.pl/viewtopic.php?f=9&t=2253" onclick="window.open(this.href);return false;
-N22A1 CN1
-J30A1 CG2 --> http://www.usaccord.pl/viewtopic.php?f=9&t=2253" onclick="window.open(this.href);return false;
-N22A1 CN1