lotka była opcjonalna i nie była w standardzie, natomiast w standardzie 2.2 była przednia dokładka zderzaka (mam taką na sprzedaż jak coś )fotografiks pisze:IV mur beton :]
Najlepszy dupowóz świata i ta linia... nisko, szeroko i kwadratowo - stad jeszcze trzymam takowego;)
Miekko jak w fotelu u babci, werlur w srodku nie do zajechania pomimo wieku wpadającego w zabytek wygląda jak nowy;)
2.2 miały lotke z tyłu wiec motór chyba będzie mieć mniejszyPrywo pisze: Grzesiek ta co jest w Twoim linku to CB7 2.2i ze słabszym silnikiem 125 kucy, poliftowa 92-93
Drodzy forumowicze.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Zdjęcia, filmy itd. :)
- Prywo
- Loża szyderców
- Auto: O3FL
- silnik: 1.4
Re: Zdjęcia, filmy itd. :)
- fotografiks
- Auto: Accord Coupe 99 CG3
- silnik: 2.3
Myślałem ze wszystkie 2.2 miały, a zacną opcją był podłokietnik i cupholder
O dokładce kiedyś myślałem, ale wrzuć temat na HAKP pewnie znajdziesz klienta bo tam w IV genie jest trochę ruchu
O dokładce kiedyś myślałem, ale wrzuć temat na HAKP pewnie znajdziesz klienta bo tam w IV genie jest trochę ruchu
Wysłano z Elektrim RWT CB-740
The perfect curves: 90-60-90:
90 km/h, 60 pulse, 90° drift angle
The perfect curves: 90-60-90:
90 km/h, 60 pulse, 90° drift angle
- Prywo
- Loża szyderców
- Auto: O3FL
- silnik: 1.4
Cup Holder to rarytas i głównie wychodził na USA, a podłokietnik był tylko w europejskim CB7 bo na stany szedł przeważnie z automatycznymi pasami i miejsca było mało i dla tej wersji był taki na metalowej nóżcefotografiks pisze:Myślałem ze wszystkie 2.2 miały, a zacną opcją był podłokietnik i cupholder
- Edi
- Moderator
- Auto: Accord 98-02
- silnik: 2.0
Dzisiaj taka. W sumie to już wczoraj w nocy ją widziałam na drodze, a potem się okazało, że zawitała do mnie pod blok. Ale zdjęcia robione dziś rano, bo nocne nie wyszły ciekawie.
Mam wrażenie, że chyba nie jest oczkiem w głowie właściciela. Ta I gen była dopieszczona (zdjęcia w niecodziennych spotkaniach, ale chyba nie tam powinny być, więc jeśli któryś z modów tak uzna, to proszę przenieść,) .
Mam wrażenie, że chyba nie jest oczkiem w głowie właściciela. Ta I gen była dopieszczona (zdjęcia w niecodziennych spotkaniach, ale chyba nie tam powinny być, więc jeśli któryś z modów tak uzna, to proszę przenieść,) .
- KOko
When she calls that she's horny and no one's at home:
- Edi
- Moderator
- Załączniki
-
- Typy kierowców.jpg (33.27 KiB) Przejrzano 6893 razy
- Wloczykij1983
- Auto: CG4
- silnik: F20B7
Ten Legend ma tak epicki "ryjek", że za każdym razem jak go widzę micha się cieszy. Muszę pstryknąć kiedyś fotkę, bo jeden z mechaników w okolicy jeździ takim coupe.
- Edi
- Moderator
Może plakacik ?
http://allegro.pl/silnik-musi-byc-czyst ... 31073.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/silnik-musi-byc-czyst ... 31073.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- hemicuda
- Auto: Accord Coupe 2006
- silnik: j30a4 + mt
Niewiem czy było..Honda Odyssey bisimoto 1000hp
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;