Drodzy forumowicze.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Coś się zaczyna, coś się kończy.
A powoli kończy się moja przygoda z forum w roli admina.
Co z samym forum, jeszcze nie wiemy.
Na pewno będzie działało do 11 maja 2025, kiedy to kończy się okres abonamentowy za serwer.
Później wszystko będzie zależało od tego, czy znajdzie się ktoś, kto podejmie się odpowiedzialności za jego prowadzenie i utrzymanie.
Szkoda byłoby, aby wiedza zgromadzona przez tyle lat na forum, przez tylu użytkowników US Accordów, odeszła w niebyt.
Może wśród Was znajdzie się chętny na poniesienie dalej tego "kaganka" wiedzy o naszych ulubionych samochodach.
Pozostawiam pod rozwagę, zostało jeszcze trochę czasu na decyzję.
Pozdrawiam, QuicksilveR.
Cześć
- renegatpl
- Auto: CG2 2002
- silnik: J30A1
Cześć
Cześć właśnie się zarejestrowałem na forum i chciałem się z wszystkimi przywitać.
Więc od początku.
Cześć, mam na imię Tomek i jestem anonimowym hondziarzem.
Mój nałóg zaczął się zupełnie przypadkowo przez zakup starej zdezelowanej Angielki.
Po około 2 latach eksploatacji przyszedł czas na zmiany i moje ręce trafiła nieco mocniejsza Honda, a mianowicie - autobus VII gen z K-serią pod maską.
Z uwagi na mój średnio zaawansowany wiek nie kombinowałem z nią zbyt wiele, o po prostu doprowadzić do stanu jak najbardziej salonowego. W zeszłym roku podjąłem decyzje o leczeniu i sprzedaniu Hondy myśląc o zakupie ViesWagena w gnoju
I nie wiem jak się to stało ale znajomy znajomego który zasłyszał od Antka teścia kobity męża brata który to jego kuzyn po śmierci wujka mieszkającego w krainie tulipanów ma do sprzedania - i tutaj jakie było moje zaskoczenie
HONDA ACCORD CG2 czyli miałem już przestać a stało się jak zawsze.
No i mam i ja
Plan jest prosty i nieskomplikowany eksploatacja z szacunkiem do powoli wymierającego gatunku V6
Więc od początku.
Cześć, mam na imię Tomek i jestem anonimowym hondziarzem.
Mój nałóg zaczął się zupełnie przypadkowo przez zakup starej zdezelowanej Angielki.
Po około 2 latach eksploatacji przyszedł czas na zmiany i moje ręce trafiła nieco mocniejsza Honda, a mianowicie - autobus VII gen z K-serią pod maską.
Z uwagi na mój średnio zaawansowany wiek nie kombinowałem z nią zbyt wiele, o po prostu doprowadzić do stanu jak najbardziej salonowego. W zeszłym roku podjąłem decyzje o leczeniu i sprzedaniu Hondy myśląc o zakupie ViesWagena w gnoju
I nie wiem jak się to stało ale znajomy znajomego który zasłyszał od Antka teścia kobity męża brata który to jego kuzyn po śmierci wujka mieszkającego w krainie tulipanów ma do sprzedania - i tutaj jakie było moje zaskoczenie
HONDA ACCORD CG2 czyli miałem już przestać a stało się jak zawsze.
No i mam i ja
Plan jest prosty i nieskomplikowany eksploatacja z szacunkiem do powoli wymierającego gatunku V6
- MuzykGrzes
- Moderator
- Auto: Accord Coupe CG4
- silnik: F20B5
Re: Cześć
Witamy w naszych skromnych progach ,widać ładny polift ,jeśli jeszcze skrzynia działa jak trzeba to zadbaj o nią jak trzeba i będzie służyć.
ps: Dwa pierwsze posty trzeba zatwierdzić reszta już się sama pokazuje.
ps: Dwa pierwsze posty trzeba zatwierdzić reszta już się sama pokazuje.
- QuicksilveR
- Administrator
- Auto: Honda Accord Coupe
- silnik: 3.0 V6
No siema!
Honda Accord Coupe 2.0 (CG4) 1998 [rozbita, sprzedana]
Honda Accord Coupe 3.0 V6 (CG2) 2001 [sprzedana]
Honda Accord Coupe 3.0 V6 (CG2) 1999 [była, ale się spaliła/sprzedana]
Honda Accord Coupe 3.0 V6 (CG2) 2001
Honda Accord Coupe 3.0 V6 (CG2) 2001 [sprzedana]
Honda Accord Coupe 3.0 V6 (CG2) 1999 [była, ale się spaliła/sprzedana]
Honda Accord Coupe 3.0 V6 (CG2) 2001
- Krzysiek15255
- Auto: Accord CG4 1998
- silnik: F20B7
Widzę, że sporo tu bajkopisarzy w pozytywnym znaczeniu zapraszamy na zlot z taką fantazją rozwinięcia słowa cześć
- MuzykGrzes
- Moderator
- Auto: Accord Coupe CG4
- silnik: F20B5
Odkąd Krzysiu poznałem ciebie to wiem że ich na zlocie nie zabraknieKrzysiek15255 pisze:Widzę, że sporo tu bajkopisarzy w pozytywnym znaczeniu zapraszamy na zlot z taką fantazją rozwinięcia słowa cześć